Baca Tuğla

Baca ve ateş tuğlaları genel olarak şömine için kullanılan ürünler olsa da her iki tuğla çeşidinin de arasında belirli farklar bulunmaktadır. Baca tuğlaları, genel olarak 600 oC derece sıcaklığa dayanabilen ürünler olup, aside karşı oldukça dirençlidirler. Baca tuğlaları hem tek delikli bacalar hem de çift geçişli bacalar için kullanılabilmektedir. Ateş tuğlaları ise genel olarak halk arasında cehennem tuğlası olarak da bilinmektedir. Ateş tuğlaları, 2800 oC sıcaklığa dayanabilen ürünler olup, kuvars topraktan yapılmaktadır. Ateş tuğlalar, yüksek ısıya dayanıklı olmalarının yanında kolay erimeme özelliğine de sahiptirler.

Baca ve ateş tuğla üretimi ve satışı yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen EZENGİN Grup firması, müşterileri için en iyi ve en kaliteli tuğlaları üretmeye son sürat devam etmektedir.

Tuğla Var Mı

Baca Tuğla – Ateş Tuğla Avantajları

Baca tuğla ve ateş tuğla, kullanıcılar için pek çok avantaj sunmaktadır. Bu avantajlar aşağıdaki gibidir:

  • Firmamız tarafından üretilen baca ve ateş tuğlalar, oldukça ekonomik ve bütçe dostu ürünlerdir.
  • Baca ve ateş tuğlalar, çevre dostu ürünlerdir.
  • Baca ve ateş tuğlalar, tesisat işlerini oldukça kolaylaştırır.
  • Baca ve ateş tuğlalar, su ve kilden yapıldığı için üretimleri oldukça kolaydır.
  • Baca ve ateş tuğlalar, doğal ürünlerdir, kanserojen etken içermezler.

Baca ve ateş tuğlaları hakkında daha fazla bilgi için EZENGİN Grup firmasını takip edebilirsiniz.

Tuğla Var Mı

Baca Tuğla – Ateş Tuğla Fiyatları

Baca tuğla ve ateş tuğla fiyatları, alınan ürün miktarına göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, miktar olarak çok fazla alınan baca ve ateş tuğla fiyatları, miktar olarak daha az alınan baca ve ateş tuğla fiyatlarına göre çok daha fazladır. Ayrıca, ürünlerin kalitesi de fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Örnek olarak, markası bilinen bir baca ve ateş tuğlası ile markası çok fazla bilinmeyen bir baca ateş tuğlası fiyatları aynı değildir. Bu sebeplerden ötürü, baca ve ateş tuğla fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Baca ve ateş tuğla fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.